Както става ясно от заглавието 166-цата на баща ми се разкрачи отзад и изхаби гумите отвътре.Гледахме я уж всичко е наред ама явно не е... неможем да разберем от къде е проблема помагайте моля.
Известие
Collapse
No announcement yet.
166 се разкрачи и изхаби гумите отзад.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеКолега проверихте ли т. нар. скърцащи втулки на шенкела! По принцип от там идват проблемите, вижте ги за луфт! Има много писано за този проблем, пробвай с търсачката!
Comment
-
...Аз не съм правил реглаж след смяната на втулките...по простата причина че на местна почва учащи се "притежатели на стендове" не искам да пипат отзадНе се наложи нищо такова - колата се държи прекрасно на пътя, а съчетано с новите мортове, стойката стана убийствена.
Alfa Romeo 166 JTD '99 Progression
Comment
-
Колеги здравейте.. от скоро съм във форума притежател съм на алфа 166 2.4 ЖТД 150к.с.
Та въпроса ми е следния .. и моята се разкрачи така както вие сте писали по горе и ми казаха да ходя да ми рециклират Ляв и Десен ГОРЕН носач ..
Някой от вас има ли идея къде мога да отида от Пловдив съм.
благодаря предварително
Comment
-
Първоначално публикувано от leksobg Покажи съобщениеКолеги здравейте.. от скоро съм във форума притежател съм на алфа 166 2.4 ЖТД 150к.с.
Та въпроса ми е следния .. и моята се разкрачи така както вие сте писали по горе и ми казаха да ходя да ми рециклират Ляв и Десен ГОРЕН носач ..
Някой от вас има ли идея къде мога да отида от Пловдив съм.
благодаря предварителноНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от leksobg Покажи съобщениеЛорд приятел имаш ли идея къде мога да отида в пловдив....
от много скоро имам тази алфа.. а и по принцип не разбирам много от колиоткъде мога да ги взема тези втулки...
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Защо не я закачиш първо на апаратурата да се види колко градуса са ти наклоните? Миналата седмица правих на моята реглаж, а след това и на брат ми на 166-та и и на двете коли страничните наклони бяха по 2*30'. Малко невероятно ми се струва и двете коли да са им скапани еднакво и 4-те тампона и да са блъскани толкова еднакво по дупките за да станат и 4-те наклона с еднакви градуси! Планките отгоре към моста също бяха регулирани на различно ниво което ме навежда на мисълта, че страничния наклона трябва да е повече от 1*30' както го дават в програмата
Големия страничен наклон идва и от крив "горен носач" или V-щанга. Регулира се чрез нагряване и изправяне.Last edited by Boby; d.m.y г., 10:39.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
Comment